Pròxim concert de Gonelles Morts

4 d’ag. 2009

Per motius policials i de seguretat nacional, ja sabeu que Gonelles Morts ofereix concerts a compta-gotes. També ho feim pensant en l'estabilitat mental del públic, el qual quedaria saturat en presenciar de manera reiterada shows del nostre tipus. La independència i el socialisme arribarien massa ràpid i no tendria gràcia. A més, els nostres enemics, sempre a l'empar de les forces malignes de Mordor, moririen asfixiats per bombes fètides a la Plaça Major de Lloret.

I precisament de Lloret volíem xerrar. L'any passat, el 2008 pels cristians, l'any 2 per Gonelles Morts, varem oferir 3 concerts. Homenatge a sa Pobla I i II i la Festa Rave de Lloret. Enguany, seguirem la mateixa estratègia militar. Tot per no jugar amb massa avantatge respecte l'ocupant i els cervells de killos, modernillos, BadBoys del Born de Palma i Miquel P.

Resumint, Gonelles Morts oferirà molt pocs concerts el 2009. Concerts que seran, evidentment, un gran esdeveniment al qual assistiran personatges com Carlos Delgado, Enrique Bunbury, Felip V, Francina Armengol o el Fary, a més de mallorquins de poca reputació.

L'acte serà el proper diumenge 9 d'agost, com l'any passat, a Lloret de Vistalegre (Llorito pels amics). A partir de les 23.57h, hora de Lloret. Ja sabeu que aquesta vila és el centre geològic de Mallorca i això evitarà que les forces repressores de Mordor hi puguin accedir a causa del camp de força magnètic que s'hi forma. S'espera púrria espanyola com en l'anterior edició per a tallar-nos el concert. Hi haurà moltes sorpreses i escopinades al públic. Serà gratuït però passarem una panera com els eskolanets.

Finalment, comunicar-vos que vendrem en helicòpter acompanyats de les Forces de Seguretat de l'Exèrcit AntiGonella.