comunicat de dissolució

11 de des. 2010

Comunicat de dissolucióHan passat més de 4 anys quan en aquell març de 2006 s'agruparen diferents sectors del patriotisme friki per donar cabuda a un projecte esperançador i il•lusionant. Els fronts populars i patriòtics s'unien per una mateixa causa: prevenir la societat mallorquina de tots els mals que se li venien al damunt. És així com neix Gonelles Morts, el grup musical més notori dels darrers anys als Pastissos Catalans. Així, ja vam preveure lacres socials com la corrupció, l'augment de killos als nostres pobles, la plaga de modernillos cool (sols combatible amb raticida) o les trifulgues d'un govern de progres i venuts. Durant gairebé un lustre, Gonelles Morts ha realitzat una funció lúdica i militar imprescindible per a l’evacuació de gasos pudents i espanyols en el sí dels habitants de l'illot de Mallorcalcatraz; hem canviat el xoriço per la sobrassada. Hem estat pioners en tots els estils de música i en la creació d'unes lletres de fina ironia i immens compromís amb causes de dubtosa legalitat com l'estraperlo d'ensaïmades per a vegans i la venda ambulant de parts del mutilat cos de Miquel Payeras. Hem aconseguit tocar els nassos a mitjans del règim de Mórdor, hem aconseguit que Rabasco entri a presó, hem aconseguit ser l'objectiu d'objectes de vidres als nostres concerts clandestins, hem aconseguit que el Barça guanyi al Madrid per 2-6 i 5-0, hem aconseguit que els nostres enemics escoltin les nostres obres musicals i hem aconseguit que la CORI superi en vots a UPyD. Finalment, hem assolit el nostre màxim objectiu, l'anhel d'un poble en lluita: la indecència i el sociatisme als Països Balears. Davant de tot això, la nostra retirada és òbvia i es farà respectant el marc plutocràtic establert.

Gonelles Morts, l'Esquadró Jeta, el Front AntiGonella i totes les milícies antituning de Cas Concos, units en VI Assemblea, volem comunicar a tots els mallorquins i mallorquines, així com mallorquins continentals (anomenats vulgarment i erròniament 'principatins' i 'valencians') la nostra renúncia a tota activitat armada i musical.
Ho feim convençuts de l'assoliment dels nostres objectius i perquè creiem que ara és el moment en què el Poble Friki Mallorquí ha de tenir el protagonisme.

Per tant, a partir d'aquest moment, anunciam la dissolució indefinida de Gonelles Morts i el desmantellament de tota la nostra infraestructura. Aquest cessament serà verificat pel nou Delegat del Govern espanyol a les Illes Balears, Chiquito de la Calzada. No partim però, sense obsequiar a tots els nostres seguidors, esbirros, fanàtics i malalts amb un darrer treball discogràfic. Es tracta d'un recull de les millors cançons (és a dir gairebé totes), 39 en total; amb alguns temes inèdits i sorpreses i un track de comiat titulat 'Mallorca'.

Camarades i matanceres, arribat aquest punt sols ens queda reafirmar-nos en els nostres ideals.

Gonelles Morts no morirà!
Visca la barra lliure!
Frikisme és revolució!


Refugi Antiaeri de Cas Concos, Mallorcagrad. 11 de desembre de l'any 4 d.G.M.